неділю, 15 січня 2012 р.

Льовочкін теж підрахуй?


Партія нинішньої влади вирішила переконати нас, використовуючи магію цифр. Рахують усіляко, результат завжди один: "віновати папєрєдніки", конкретно - Тимошенко.

От і Піховшек вирішив "підрахувать". Оскільки розрахунок у нього вийшов довгий, то на правильну відповідь натякнув на початку: "Скільки газопроводів могла побудувати Україна за гроші за контрактом Тимошенко?". Одразу зрозуміло, набагато більше, ніж Янукович вертолітних майданчиків, Колесніков стадіонів, Каськів нацпроектів. І було б у нас газопроводів на душу населення достобіса, і збудували би моста через Керченську протоку, і Азаров відкривав би його кожен тиждень.
І була би у нас не одна труба без газу, а п'ять, або навіть десять.
З одним із розрахунків втрат України на газових оборудках нинішньої влади можна ознайомитисьтут.
Але Піховшеку не треба складати, ділити множити.
Бо треба перерахувати гріхи українських мілко- та просто буржуазних націоналістів.
І Північний потік спровокували помаранчеві, дарма що росіяни проект почали ще у 1997. Невже Кучма теж апельсинового кольору?
І дамбу до Тузли розмили, нема де Рогозіну голубів запустити.
І все святе совєцько-православне спаплюжили (наводиться короткий, але показовий перелік. Не вистачає імен Дзержинського, Ягоди, Єжова, Косіора, Берії, Семичасного...).
Можна найти якусь дурню про "мобільні газосховища" які "росіяни збираються поставити у Білорусі". Так і хочеться додати "на бойове чергування", "на противагу американській системі ПРО". (Пан Піховшек, я пробував, як кажуть, гуглити і українською, і російською, у множині, у однині, але крім вас ніхто ще не написав про "мобільні газосховища". Вам пан Рогозін видав держтаємницю Газпрому?).
І навіть підрахунок можна знайти, ясний, чіткий, остаточний: Львочкін "обережно" нарахував від 12 до 15 мільярдів.
Льовочкін і не таке рахувати вміє.
Як казав Коровьєв: "Подумаешь, бином Ньютона!"


Немає коментарів:

Дописати коментар