середу, 4 квітня 2012 р.

Як завжди-16

Азаров - 28 вересня 2011
"Найбільш популярними професіями, на які сьогодні підвищений попит роботодавців, є слюсарі, токарі, електрогазозварники, водії. "
"Ми маємо привести систему професійної і вищої освіти у відповідність до вимог національної економіки."
"Міністерству освіти і науки, молоді та спорту доручаю сформувати пропозиції щодо переорієнтації системи освіти на підготовку фахівців для реального сектору економіки. З підготовкою спеціалістів за найбільш дефіцитними напрямками взагалі не можна гаяти ні хвилини. "
"Головне, що сьогодні треба зробити - це створити кадровий резерв для нової економіки. У зв’язку з цим Міністру фінансів доручаю забезпечити повну реалізацію заходів в рамках Цільових програм, передусім програми розвитку професійно-технічної освіти."

Азаров - 04 квітня 2012
«Ми прийняли рішення значно збільшити кількість фахівців, які будуть готуватися для галузі IT-технологій. У цьому році ми збільшимо на 2 тис. спеціалістів, у наступному році ця кількість буде збільшена на 10 тис.», - зазначив Микола Азаров. При цьому він підкреслив, що для підготовки таких фахівців буде створена сучасна лабораторна і матеріально-технічна база.

Готуйтесь, програмісти. Вас чекають мануальні гайковерти, верстати 70-х років і зварюівльні апарати Патона. Хто має водійські посвідчення - буде керувати "Богданами" та автозаками.
Щасти!

Немає коментарів:

Дописати коментар