середу, 9 травня 2012 р.

Як завжди-19. (з відповіддю адміністрації типа президента)

Типа президент навіть сьогодні послідовно заявив, що корупції не буде. Її борють так, що от-от поборють зовсім.
Згадую перші потужні удари головнокомандуючого - 22 квітня 2010 року яйцемневбитий обурився пишним святкуванням дня народження дніпропетровською суддєю Н.П-ко і велів швиденько вивести її на чисту воду - а заодно перемогти корупцію у судовій системі.
Бійці невидимого фронту кинулись на виконання особливо важливого завдання...
У Господарському суді Дніпропетровської області і тоді, і зараз, сумлінно працює якась Наталя Петренко. Виходить, у корупції не помічена.
Слідів інших дніпропетровьких суддів "Н.П-ко" знайти не вдається.
Мабуть на ознаку повного очищення судової системи, гарант 24 квітня 2012  підписав зміни до купи законів. Тепер суддям не треба публікувати декларації про доходи.
Тому суддя Н.П-ко може судити і далі - чесно та об'єктивно.
Як завжди.
P.S. І цілком логічно що видатний борець з корупцією та тероризмом Пшонка, заїхавши на рідне село, влаштував землякам маленьке свято.
Він же не для себе...
Додаю відео: http://www.youtube.com/watch?v=3ywQjIsxNcc
і запит до адміністрації овоча.


P.P.S. І точно в обумовлений законом термін я отримав відповідь.
"На Ваш запит від 3 липня 2012 року стосовно надання інформації про результати  перевірки доходів суддів, що проводилися правоохоронними органам з ініціативи Президента України, яка озвучена під час засідання Національного антикорупційного комітету 22 квітня 2010 року, повідомляємо наступне.
На виконання письмового доручення Президента України від 21 травня 2010 року органами прокуратури спільно з спецпідрозділами Служби безпеки України  та Міністерства внутрішніх справ України вжито низку організаційно-практичних заходів, спрямованих на запобігання і протидію корупції у системі судової гілки влади.
За інформацією, наданою Генеральною прокуратурою України,  впродовж 2010 року у результаті скоординованих дій правоохоронних органів порушено 35 кримінальних справ про злочини з ознаками корупції стосовно 37 працівників судової гілки влади, з яких 32 – судді, у  2011 році порушено 38 кримінальних справ зазначеної категорії стосовно 38 осіб, у тому числі 35 суддів, у першому кварталі поточного року порушено 11 таких кримінальних справ стосовно 11 працівників судової гілки влади, у тому числі 10 – судді.
Зазначена робота продовжує перебувати на контролі в Адміністрації Президента України.
         Дякуємо за Ваш запит.
  З повагою
 
Керівник Головного управління
забезпечення доступу до публічної інформації
Адміністрації Президента України                                  Денис Іванеско "
Отже як завжди... 

Немає коментарів:

Дописати коментар