середу, 4 липня 2012 р.

Біном Литвина

Що здивувало більше: ранішня заява про відставку Литвина чи вечірнє повідомлення його прес служби, що він нікому не доручав повідомляти про його відмову підписувати закон "про язык"?
Яценюк, до речі, і не стверджував, що Литвин йому щось доручав - повідомив, про що йшлось під час розмови з героєм України.

Зрозуміло, що риги Вальдемару (за визначенням Кучми) одразу стали виламувати руки. Чим можна лякати Литвина?
Свідченнями Пукача.
Але наш найнезалежніший суд нещодавно вирішив, що "рыжий таракан" (за визначеннням народу) Кучма непричетний до справи Гонгадзе, єдиним звинувачуваним і свідком по якій є Пукач!
Одразу і дружбан  Пінчука, сер Джон, Елтон Джон, у Києві з концертом намалювався.
Рішення суду не знімає батька української конституції (вже давно можна писати з маленької літери) з гачка - найпринциповіша у світі донецька генпрокуратура може поновити справу знову. Шарові концерти можуть знадобиться у майбутньоиу...
І ось тут онукам Вишинського, що перевершили діда (тому хоч визнання звинуваченного було потрібно) треба вирішувати цікаве завдання. Не скажу складне, для Пшонки з Кузьміним складних завдань не існує.
Треба, аби Пукач щось сказав, але не про Кучму, а про Литвина. І так, аби Литвин був при чому, а Кучма - абсолютно ні.
Хоча, можна і про Кучму - зайве шоу не завадить. Можливо, і якась пінчуковська металургія комусь з ригів подобається...
Так що, схоже, Литвин у відставку не піде. Можливо, його не відпустять - ну така фігня склалась, не може рада (вже давно можна писати з маленької літери) без нього.
"Про язык", він можливо, не підпише - будуть переголосувати та заголосовувати до несхочу. А все інше, що наприймали сьогодні -  закони про грошові дірки у бюджеті - підмахне, бо це не так вже й принципово.
Бо йому обиратися треба.
Отакий от біном Ньютона, тобто, Литвина.

Немає коментарів:

Дописати коментар