пʼятницю, 17 серпня 2012 р.

Воно почує! Громадяне, запитуйте! upd

UPD. До свята Незалежності уряд надіслав подаруночка. Ось він:

В. В.  МІШКОВСЬКОМУ
 На Ваш запит від 14.08.2012 р., що надійшов до Кабінету Міністрів від Адміністрації Президента України, повідомляємо.
Інформація щодо програми енергозбереження, диверсифікації джерел постачання газу в Україну і його заміщення іншими енергоносіями міститься у розпорядженні Кабінету Міністрів від 15 березня 2006 р. № 145 “Про схвалення Енергетичної стратегії України на період до 2030 року” та постанові Кабінету Міністрів від 1 березня 2010 р. № 243 “Про затвердження Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки”.
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів від 17 грудня 2008 р. № 1567 “Про програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів” міністерствами розроблені галузеві програми підвищення енергоефективності на 2010-2014 роки, інформацію про які Ви можете отримати, звернувшись до відповідного міністерства.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю
Секретаріату Кабінету Міністрів України

Історію мого запиту читайте нижче. Фігня у тому, що
1. 15-го березня 2006 року Янукович ніякого відношення до уряду не мав, прем'єром був Єхануров.
2. Історична постанови КМУ №243 від 31 березня 2010 підписана прем'єром... Ю.Тимошенко!.
3. Яка і 17-го грудня 2008 творила руїну у складі банди папєрєдніков. Дивно що це розпорядження досі не відмінили.

Так що скоро почуєм, що Янукович і Дніпрогес збудував...

...

Отримав  чергову відповідь з адміністрації типа президента. Запитів було двійка, окремих, а відповідь прийшла одним листом.
По-перше, питав, яку таку програму енергозбережння прийняв Янук
ович у січні.
Це питання турбує мене давно. Усе "стіснявся" у лоба запитати.
Лобову відповідь і отримав;
"Стосовно надання інформації щодо Програми енергозбереження зазначаємо, що Президент України та Адміністрація Президента України не є розпорядниками запитуваної Вами інформації."
Тобто, воно верзе що хоче, про що хоче.  Але про що - не знає ніхто.
Втім, хто б сумнівався?
 Другим запитом я цікавився, якого біса, попри обіцянку, овоч три місяці підписував план нацреформ, про які, до речі, стабілореформатори остаанім часом не згадують.
"Що стосується Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» повідомляємо, що згаданий документ затверджений Указом Президента України № 187 від 12 березня 2012 року."
Ну, про це я йому і писав. :)
Ось відповідь цілком. Смакуйте!
В.В.МІШКОВСЬКОМУ
Шановний Вікторе Васильовичу!
На Ваші запити від 14 серпня 2012 року повідомляємо наступне.
Стосовно надання інформації щодо Програми енергозбереження зазначаємо, що Президент України та Адміністрація Президента України не є розпорядниками запитуваної Вами інформації.
Відповідно до пункту 3 статті 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації" Ваш запит надіслано належному розпоряднику інформації — Кабінету Міністрів України, оскільки, відповідно до статті 6 Закону України "Про енергозбереження", порядок та умови розробки державних цільових програм енергозбереження визначаються Кабінетом Міністрів України.
Що стосується Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава» повідомляємо, що згаданий документ затверджений Указом Президента України № 187 від 12 березня 2012 року.
Решта поставлених Вами питань не можуть розглядатися як запит на інформацію згідно з частиною 1 статті 19 Закону України "Про доступ до публічної інформації", що визначає: "запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні". Разом з тим, у відповідності до статті 1 згаданого закону, публічна  інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких  носіях  інформація,  що  була отримана  або  створена  в  процесі  виконання  суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків,  передбачених чинним законодавством, або  яка  знаходиться  у  володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
         Дякуємо за Ваші запити.
З повагою
         Керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації
         Адміністрації Президента України                                   Денис Іванеско


 Куди якісь там Великій Британії до нашої адміністрації типа президента.
Але розпитувати продовжу.
І вам, громадяне, раджу.
Воно почує...

Немає коментарів:

Дописати коментар