суботу, 25 серпня 2012 р.

Назустріч чучхе

Янукович нарешті повідомив, куди він збирається.
«Інтеграція за будь-яку ціну - за рахунок втрати незалежності, економічних чи територіальних поступок, за рахунок дозволу втручатися у внутрішні справи - такий шлях ми ніколи не сприймали і не сприймемо".
Не знаю, хто ще у світі цікавиться українською економікою. Хіба що одна дуже стратегично партнерська країна. Хоча, отримавши кілька посад у нинішньому владному угрупуванні і Крим на додачу, вона вже і територіальні претензії не виставляє. Навіщо? Сподівається, що і так все отримає.
Ну, а хто лізе у наші чудові, високодемократичні та гармонійні внутрішні справи зрозуміло навіть шахтарю.
Це він, клятий, вічнозагниваючий Захід.
Трохи дивно, чому він так лякає антрацитомізкових донецьких аналітиків. От така авторитетна газета як "Вечірній Київ", яку гауляйтер Києва вже півроку на шару розносить по поштових скриньках пенсіонерів, ще 21-го повідомила, що Європі лишилось зовсім недовго:
У США теж справи кепські, вони може на день-два Європу переживуть. У той час як Україна невпинно пре вперед назло буржуазним демократіям, про що газета повідомляє на тій же сторінці:
Так що вибір очевидний: радіти і кричати "Мансе!" ("Банзай" корейською, «десять тисяч років»).
Не зовсім зрозуміло, як вони збираються організувати таке життя, як у Північній Кореї.

Все-таки крім пенсіонерів, живе в Україні ще чимало люду, що має доступ до менш авторитетних, зате більш незалежних джерел інформації. Та й кордони у нас не тільки з двома диктаторським країнами.Натомість зрозуміло, що результати парламентських виборів для донецьких вже значення не мають.
Свій шлях вони обрали.

UPD. Сьогодні прийшов номер за 23 серпня, на сайті його ще нема, так що без скріншотів.
На розвороті 2-3 сторінок: "Концерти на будь-який смак", "До свята - школу та дитячі садки", Попов вручає повідомлення на отримання квартир (це зовсім не ордери на житло).
І колонка "Новини столиць світу": "Рим. Самоспалення від відчаю", "Берлін. Дороге задоволення", "Буенос-Айрес. Найдовший страйк міського метро".

2 коментарі:

  1. С нетерпением жду поездки в Украину, чувствую что прямо с Борисполя начнется глубокое погружение в хроники покращення. А Европы кранты, это точно, люди стонут под капиталистическим гнетом, да и добыча чугуна на душу населения падает.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Якщо не відчуєш ще у Боисполі, то почитаєш газєту Вечірній Київ. берегу для тебе :)

      Видалити