пʼятницю, 28 вересня 2012 р.

Краще бути здоровим і багатим

Вирішив сьогодні подивитись, що нам усім принесуть зміни до Митного кодексу, найкращого у світі. У нас, як відомо, з 2010 року приймають виключно найпрогресивніші та найкращі у світі закони! Тому їх одразу починають покращувати.
Пам'ятав, що законопроект подавав відомий дисидент-регіонал Василь Горбаль. Відомий не так своїми законодавчими ініціативами, як манагерськими успіхами - власний банк довів до банкрутства, київську парторганізацію теж, того, покращив, держадміністрацію рідної Львівщини швидко довів до стабільності... Талант!
Борги Укргазбанку, до речі, сплачуємо ми, громадяни України.
Отже, пішов шукати через сторінку депутата на сайті rada.gov.ua. І виявив, що Горбаль таки законотворець! Зокрема, його хвилює здоров'я народних депутатів. Разом з регіоналами Шенцевим, Деркачем і Пшонкою вони намалювали дуже цікавий документ.
Кілька цитат:
 
За народним депутатом, строк повноважень якого закінчився, зберігаються безкоштовне медичне обслуговування у тих закладах охорони здоров'я, до яких він був прикріплений у період виконання депутатських повноважень, а після виходу на пенсію він забезпечується транспортом для поїздки в лікарню, поліклініку та інших потреб у зв'язку із оздоровленням та лікуванням при ліміті використання автомобіля не більше десяти годин на місяць за рахунок бюджетних коштів, передбачених законом про Державний бюджет України...


Народний депутат України та члени його сім'ї, які проживають разом з ним, безкоштовно забезпечуються медичним обслуговуванням та користуються в установленому порядку медичним обслуговуванням у державних та комунальних закладах охорони здоров'я за місцем проживання...   

А де Горбаль збирається брати гроші на забезпечення здоров'я нардепів, стало зрозумілим після прочитання проекту змін до Митного кодексу.
Про це трохи згодом.

Немає коментарів:

Дописати коментар