пʼятницю, 7 вересня 2012 р.

Кремлівький тролінг

Новина про судовий розгляд претензії російського оборонного відомства до ЄЕСУ та Кабміну, як годиться, одразу породила кілька версій.
Путін зливає Тимошенко! Влада використовує позов для плямування опозиції! Росія знайшла ще один зашморг, аби затягнути нас до Азіопи!
Ну, і зрозуміло, ЮВТ у всьому винна.
Поки що не почув найвірогіднішої - як на мене, звичайно.

Вадим Карасьов нещодавно на запитання "Навіщо Путін приїздив до Януковича у Крим?" відповів коротко і вичерпно: "Аби потролити!".
Так і у цьому випадку. Аби потролити.
Типа президент і чисто уряд зробили майже все, аби заперти себе - а заодно і нас - у куті, швидкий вихід з якого веде до Симбірську та Барнаулу. Путін, якому потрібна в Україні слабка влада, практично домігся свого. Ви вважаєте, йому потрібна міцна російськомовна Україна? Зовсім ні. Йому потрібна Україна, роздерта   протиріччями, у якій держава не може виконувати свої функції, оскільки не має підтримки народу.  Потрібна насамперед для внутрішнього використання.
Якщо Тимошенко дійсно скоїла злочин, підписавши директиву Дубині (до речі, коли почнеться суд над головою "Нафтогазу", який виконав незаконний наказ?) аби їй пробачили борг ЄЕСУ - Україна має віддати гроші.
Якщо найнезалежніші українські суди (використовуючи аргументи Лавриновича) відмовлять у задовільнені позову, то виходить, що Тимошенко не мала зиску з газової угоди 2009 року, і засуджена несправедливо
Навряд чи Росія серйозно сподівається отримати ці 400 мільйонів доларів. Хоча б тому, що їх у донецьких клептоманів банально нема.
А от вкотре показати українцям, що їх держава ні на що не здатна - елементарно. Що всі у цій державі - злодії та брехуни. І вкотре підкинути думку - а навіщо нам така держава?



Немає коментарів:

Дописати коментар