четвер, 30 серпня 2012 р.

Назустрі чучхе-2

Відверто кажучи, вперше написавши заголовок "Як зажди" я навіть не думав, що доведеться неодноразово його дублювати, лишень додаючи номери.
Фіксувати донецькокомуняцькі маразми було не дуже смішно. Кажу відверто. Мені не було смішно.
Тепер мені стає страшно. Я вже не дивлюсь на книги Орвелла  і Кафки. Мені вистачає сайтів типа президента, КМУ, і стрічки ukr.net - ригівське лайно спливає там щоденно.
Достаючи сьогодні з чергового бойового листка київського гауляйтера - газєту "Вечирний Кийев" - я сподіявся прстебатися та дивитись футбола.
Плани зламав канал ТВІ - він довів свої стосунки з абсолютно аполітичною київською телемережє "Воля" до такого стану, що його статус підвищено - він тепер у більш дорогому пакеті.
Хіба можна лишити десятки тисяч київських пенсіонерок їх улюблених каналів - куй-тб, м1, м2, отв, гамма (це ж їх комунякське минуле! хай потішатьс!), всіх цих кієвскіх русєй, тонісов і що там ще!
Отже, нарешті облишивши марні спроби поспілкуватись з колцентром типа "Волі" (почую кожного!) і підготувавши папери і дроти для повернення у суботу првайдеру (жодної політики! тілько бізнес!), переглядаю номер за 28 серпня. На сайті його нема. там вже номер за 30-те, тому знову без скріншотів.
Що вам сказати, чучхе росте.
"Нова ера Троещини" (!!!),
"Від лікаря з посмішкою" (вчора вийшов від стоматолога - самі розумієте).
"Місто сучасних технологій".
"Приклад, гідний наслідування".
"Розмір компенсації вкладникам ліквідованих банків підвищено".
"Забезпечуємо реалізацію соціальних ініціатив президента України".
"Ала Шлапак урятувала найдавнішу музичну школу Києва" (ця курва лізе по печерському району, на з'економлені гроші купля картриджів, буду друкувати "Служила Черновецькому, служитиму донецькому!").
"Ініціатива президента стимулює молодь" (пільгове іпотичне кредитування: азарич відписав 60 млн на програму, а записалось 30 тисяч ентузіастів. дві тисячі гривень на рік на придбання кварири - це гроші, панове!).
І, задля розвитку взаєморозуміння між народами, традіцийне "Життя столиць":
"Джакарта: Головне свято закінчилося страшною пожежею."
"Ломе: Противників президента розігнали сльозогінним газом."
"Берлін: Електропоїзд зійшов з рейок."
Хулі не ясно?

суботу, 25 серпня 2012 р.

Назустріч чучхе

Янукович нарешті повідомив, куди він збирається.
«Інтеграція за будь-яку ціну - за рахунок втрати незалежності, економічних чи територіальних поступок, за рахунок дозволу втручатися у внутрішні справи - такий шлях ми ніколи не сприймали і не сприймемо".
Не знаю, хто ще у світі цікавиться українською економікою. Хіба що одна дуже стратегично партнерська країна. Хоча, отримавши кілька посад у нинішньому владному угрупуванні і Крим на додачу, вона вже і територіальні претензії не виставляє. Навіщо? Сподівається, що і так все отримає.
Ну, а хто лізе у наші чудові, високодемократичні та гармонійні внутрішні справи зрозуміло навіть шахтарю.
Це він, клятий, вічнозагниваючий Захід.
Трохи дивно, чому він так лякає антрацитомізкових донецьких аналітиків. От така авторитетна газета як "Вечірній Київ", яку гауляйтер Києва вже півроку на шару розносить по поштових скриньках пенсіонерів, ще 21-го повідомила, що Європі лишилось зовсім недовго:
У США теж справи кепські, вони може на день-два Європу переживуть. У той час як Україна невпинно пре вперед назло буржуазним демократіям, про що газета повідомляє на тій же сторінці:
Так що вибір очевидний: радіти і кричати "Мансе!" ("Банзай" корейською, «десять тисяч років»).
Не зовсім зрозуміло, як вони збираються організувати таке життя, як у Північній Кореї.

Все-таки крім пенсіонерів, живе в Україні ще чимало люду, що має доступ до менш авторитетних, зате більш незалежних джерел інформації. Та й кордони у нас не тільки з двома диктаторським країнами.Натомість зрозуміло, що результати парламентських виборів для донецьких вже значення не мають.
Свій шлях вони обрали.

UPD. Сьогодні прийшов номер за 23 серпня, на сайті його ще нема, так що без скріншотів.
На розвороті 2-3 сторінок: "Концерти на будь-який смак", "До свята - школу та дитячі садки", Попов вручає повідомлення на отримання квартир (це зовсім не ордери на житло).
І колонка "Новини столиць світу": "Рим. Самоспалення від відчаю", "Берлін. Дороге задоволення", "Буенос-Айрес. Найдовший страйк міського метро".

четвер, 23 серпня 2012 р.

Липень 2012


Ви пам'ятаєте липень 2012?
А що саме?
Ні, бабуся з котом була у серпні.

У мене задзвонив телефон. Приблизно о 16:30.


Жіночий голос по імені і батькові запросив мою тещу. Тещі дома не було, тому запитав, що їй передати.
- Ми передзвонимо іншим разом...
Дуже було схоже на чергове "соціологічне дослідження".

вівторок, 21 серпня 2012 р.

Як завжди-28

Небаченого розмаху набуває роздача слонів (тобто сплачених нами податків) від імені яйцемневбитого проффесора Януковича.
Здешевлене його економічним генієм житло розметають як холодне пиво у липні.
Аж 91 один ентузіаст записався до програми "Доступне житло".
У Азарова калькулятора під рукою не було, то рахував сам.
До речі, не дивуйтесь відсутності бажаючих з Донбасу - там ще 2004 року трапилось економічне диво. Всі вже мають стільки житла, скільки хочуть.
А хто не встиг помати, може отримати, пішовши на службу. На службу безпеці уркаїні. Там і чекати не довго, і шансів набагато більше.



пʼятницю, 17 серпня 2012 р.

Воно почує! Громадяне, запитуйте! upd

UPD. До свята Незалежності уряд надіслав подаруночка. Ось він:

В. В.  МІШКОВСЬКОМУ
 На Ваш запит від 14.08.2012 р., що надійшов до Кабінету Міністрів від Адміністрації Президента України, повідомляємо.
Інформація щодо програми енергозбереження, диверсифікації джерел постачання газу в Україну і його заміщення іншими енергоносіями міститься у розпорядженні Кабінету Міністрів від 15 березня 2006 р. № 145 “Про схвалення Енергетичної стратегії України на період до 2030 року” та постанові Кабінету Міністрів від 1 березня 2010 р. № 243 “Про затвердження Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки”.
На виконання розпорядження Кабінету Міністрів від 17 грудня 2008 р. № 1567 “Про програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоресурсів” міністерствами розроблені галузеві програми підвищення енергоефективності на 2010-2014 роки, інформацію про які Ви можете отримати, звернувшись до відповідного міністерства.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю
Секретаріату Кабінету Міністрів України

Історію мого запиту читайте нижче. Фігня у тому, що
1. 15-го березня 2006 року Янукович ніякого відношення до уряду не мав, прем'єром був Єхануров.
2. Історична постанови КМУ №243 від 31 березня 2010 підписана прем'єром... Ю.Тимошенко!.
3. Яка і 17-го грудня 2008 творила руїну у складі банди папєрєдніков. Дивно що це розпорядження досі не відмінили.

Так що скоро почуєм, що Янукович і Дніпрогес збудував...

...

Отримав  чергову відповідь з адміністрації типа президента. Запитів було двійка, окремих, а відповідь прийшла одним листом.
По-перше, питав, яку таку програму енергозбережння прийняв Янук

вівторок, 14 серпня 2012 р.

Книга - джерело знань. Бібліотека - база даних району.

Теща принесла новини з бібліотеки. Ні, там не пропонують почитати книжки яйцемневбитого.
До бібліотеки завітала помічниця такої собі Али Шлапак (колишня поплічниця Черновецького, нині замаскована кандидатка від партії районів) і настійливо рекомендувала розгорнути у державному закладі агітпункт. Поки що бібліотекарка відбилась.
Тещі вона розказала, що цднями -  Печерську районну бібліотеку атакували з вимогами надати списки читачів (адреси, телефони). Поки що відбились.
А Печерська районна бібліотека знаходиться на відстані двох кварталів від ЦВК...
 

понеділок, 13 серпня 2012 р.

Як завжди-27

Табачник подовжив зарахування до вишів на бюджетні місця (!) до 15 серпня. Бо держзамовлення не виконано.
І це після отримання рекордної кількості заяв на вступ.
Парадоксальна ситуація - хоча в уряді проффесіоналів і не такі парадокси трапляються.

До речі, не шукайте лист МОН, який згадується у новинах Укрінформу, на сайті МОН. На ньому головним чином вітання главукраїнофоба українським олімпійцям. Мабуть, має якесь відношення - каное носив, шини підкачував, рапіри гострив, грушею був на тренуваннях боксерів...
Ну, і об'ява, що нинішня вступна кампанія відбувається за безпрецедентної інформаційної підтримки.
Ну, як завжди...

У порівнянні з 1913 роком...

Вчора у чеканні трансляції (чекала головним чином дружина, я за неї вболівав) закриття Олімпійських ігор час від часу були вимушені дивитись Шустера з його шоблою. У малозмістовних теревенях вразили статистичні вирахунки такого собі таварішча Франкова: а якщо порахувати медалі усіх колишніх республік СССР, то виявиться, що ми були би аж там на якомусь другому чи навіть першому місці - разом з узбеками, туркменами і так далі.

суботу, 11 серпня 2012 р.

Аби бути як усі (жарт гумору)

Нормальні люди фотографують кицьок, і потім розглядають світлини. Абсолютно нормальні люди фіксують зображення котячих електронно-цифровими приладами і викладають отримані зображення до інтернету.

середу, 8 серпня 2012 р.

...що ви від нього хочете? Англія здалася!

Довгоочікуваний підпис овоча під законом про язикі затьмарив набагато важливішу для України подію.
Юридично інноваційний стабіло-реформаторський розум риготушкованого депутата Олійника відкрив нам шлях перемоги над Заходом. Недовгий, тому швидкий, як завжди у проффесіоналів.

неділю, 5 серпня 2012 р.

Микола Янович, одягніть труси!

Дивлюсь на світлину. Ось вона, людиноненависницька насильницька українізація. Немає сумнівів, цей документ буде використаний як доказ у неминичому майбутньому Нюрнберзському... перепрошую, Нижегородському, або Нижньотагільскому, чи може Нижньовартовському процесі над українськими націоналістами.
Це як же треба катувати найвидатнішого з двадцяти мільйонів русскіх на Украінє!
...
З розмови у лазні: Самуїле Абрамовичу, ви або зніміть хреста, або одягніть труси... 

пʼятницю, 3 серпня 2012 р.

Нафіг нам Європа? Будемо дружити з Гамбією!

Ось що пише наше державне інформагенство:  "Дружні зв’язки, які склалися останнім часом між Україною та Гамбією, сталий політичний діалог, активна взаємодія на міжнародній арені, готовність до поглиблення співпраці в торговельно-економічній

четвер, 2 серпня 2012 р.

Уряд чудес у країні...

У більшості країн гроші до бюджету надходять у наслідок прибуткової діяльності. У деяких - завдяки штрафам, анексіям і контрибуціям.Але уряд проффесіоналів навчився наповнювати бюджет втратами!
Або - так і не навчився формулювати думки.
Що зовсім не дивно.