неділю, 20 січня 2013 р.

Що заважає танцюристам?


від: Viktor Mishkovskyi 
кому: Відкритість <vidkrytist@apu.gov.ua>
дата: 20 січня 2013 р. 19:13
тема: Запит на отримання публічної інформації




Шановні панове,

17-го січня 2013 року на засіданні Комітету економічних реформ гр. Янукович, звертаючись до гр.Азарова, сказав: "Що заважає поганим танцюристам - ми знаємо"
Ця інформація поширена ЗМІ, зокрема інтернет виданням "Українська правда" (http://world.pravda.com.ua/news/2013/01/17/6981641/) та телеканалом "24" (http://24tv.ua/news/newsVideo.do?yanukovich_nezadovoleniy_robotoyu_ministerstva_ohoroni_zdorovya&objectId=298307, 30-та секунда).

Прошу надати інформацію:
1. Про яких саме танцюристів йшлося.
2. Що саме їм заважає.

З повагою,
Віктор Мішковський


Відповідь прийшла на диво швидко - і не на диво - негативна. 

В.МІШКОВСЬКОМУ

Шановний пане Мішковський!
На Ваш лист від 21 січня 2013 року повідомляємо, що порушені у ньому питання не можуть розглядатися як запит на інформацію, оскільки не відповідають нормам Закону України "Про доступ до публічної інформації".
Згідно з пунктом 1 статті 19 Закону України "Про доступ до публічної інформації": запит на інформацію – це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. Відповідно до статті 1 згаданого Закону публічна інформація – це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
Для зручності оформлення запитів на отримання доступу до публічної інформації Головним управлінням забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації Президента України розроблено спеціальні інструкції та форми, які розміщено на веб-сторінці офіційного Інтернет-представництва Президента України (http://www.president.gov.ua/content/pub_info.html). Будь ласка, враховуйте їх при оформленні запитів на інформацію.
Дякуємо за Ваш лист.
З повагою
Керівник Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації Президента України
Денис Іванеско

Так, не задукоментовано - хто такі ці танцюристи... Кажуть, відколи Тарасік Чорновол замість курячого яйця побачив важкий тупий предмет, слово яйце в оточенні Януковича не використовують...  

Немає коментарів:

Дописати коментар