понеділок, 11 лютого 2013 р.

Кармазін головного мозку...

Дивлюсь і слухаю колишнього нардепа-опозиціонера Кармазіна на ТВІ  та думаю собі: невже маразм очікує нас усіх?
У сенсі - кожного з нас?
Кравчук, Кучма, Ющенко, Плющ, Мороз, Мельниченко, Головатий, Тарасік Чорновол, Тигіпко, Костенко, Королевська, Болдирєв, Царьков - і легіон іншої жлобні, хто ж їх усіх здатен запам'ятати та назвати? - що залишились осторонь солодкого життя, і намагається привернути до себе увагу - навіть не намагаючись привернути до себе увагу.
Нагадати про свою мудрість, геніальність, месіанську роль...
Серед хвороб широко відомих пацієнтів хвороба Кармазіна здається особливо небезпечною. Тому, що донецькі стоматологи хвацько скористались нагодою. І нема підстав сумніватись, скористаються по повній.
Два збитих мажоритарники за два дні (6 лютого позов Кармазіна, 8 лютого - мінус два депутати)? Отже, на близько тридцяти тих, що коливаються, вистачить місяця.
Опозиційних фракцій три? Тиждень. ЦВК не погоджується? О, до речі, до обрання діючих членів ЦВК давно є претензії. Тиждень. Ні, Давидовича призначали дуже сумнівно - має бути Ківалов. Хтось сумнівається у легітимності такого парламенту і дезінфікованого ЦВК? Не конституційно? Та що, доброму стоматологу важко кутний зуб вирвати? Нову стару (чи стару нову?) Конституцію теж якось неконституційно приймали. Ампутуємо, анестезія не потрібна, пацієнту не треба відволікатись.
Разом із Конституційним судом - він же створювався у відповідності з незаконними законами.
То що, тепер діє Конституція УССР із спрямовуючою та керуючою КПСС? Якщо нову стару (чи стару нову? - ніяк не розберусь!) відмінили, то має діяти попередня, стара стара (хоч тут помились неможливо)?
Та ні, чинність тієї припинили одночасно з прийняттям Конституції України у 1996 році. Стару скасували законно, а нову прийняли незаконно. Логічно?
Ну, якщо нелогічно - вам до Кармазіна. Он там, у трупарні Конституційній асамблеї поспілкуйтесь.

Немає коментарів:

Дописати коментар