вівторок, 21 травня 2013 р.

Забута жертва хвашізму

Сьогодні злочинне угруповування спробувало перейти у контратаку. Аргументи очікувані: Вадик-Румин*  виявився агентом апазіціі! А як казав Рєнат Кузьмін А.Я.Вишинський: "прізнаніє - царіца доказательств".
Вчора ідею ще шукали. Десь до 18:00 підготували "біть людєй вообщє нехарашо, асобєнно міліціанєрав" - не дуже переконливо співали Царєв на ТВІ і ще якийсь козел риг на 5-му.
А о 23:00 на ICTV заволала Єлєна Б. Як я зрозумів її ідею, журналістів можна було бити, бо 2-го квітня мало не вбили матусю маленької дитини** - Ірину Горіну. Дитинка три тижні не бачила маму!
Хто мало не вбив - зрозуміло. Тому журналістів 5-го каналу можна бити обов'язково!
Ми трохи підзабули  цей невдалий замах на життя найвидатнішого мозоку ригів. Жахливий рикошет сніжки від дупи Льовочкиної просто у дупу голову Горіної!
А як мужньо вонаа боролася за своє життя - навіть не здогадуємось.
Виявляється, незважаючи на важку хворобу і маленьку доньку - практично напівсироту  - Горіна працювала у Верховній Раді під час смертельної хвороби!
Так. 5-го квітня, у розпал хвороби, вона подала законопроект до секретаріату ВР.
16-го квітня зранку була на пленарному засіданні, потім відсутня - якщо вірити електронній реєстрації. Згідно письмовій - зранку була хвора, а потім просто відсутня. Якій реєстрації вірити? Не знаю, бо 2-го квітня електронно Горіна було на обох засіданнях, а письмово - тільки на ранішньому***.
Не треба про кнопкодавство! Ви знаєте, антіфашісти принципово голосують особисто!
На наступних пленарних засіданнях 17,18,19 квітня героїчна мати була відсутня в обох іпостасях, бо хворіла.
Але 24-го квітня, якраз у день, коли звичайним людям закривають тритижневий бюлетень, панянка була у Харкові - вітала ветеранів самі розумієте з чим.
Але я твердо переконаний, що на якість роботи таваріща Горіной важка хвороба головного мозку не вплинула.
Здогадайтесь, чому.


* Прошу не вважати за фашистську зневагу до країни-учасника антигітлерівської коаліції з 1944! Чи як антифашистську? До речі, ті, хто воював проти Румунії у 1941-1944 згідно закону Калєсніченко будуть вважатися злочинцями? 
** В інтернеті є відомості тільки про одну дитину - Катерину, дружину Лєсіка Довгого.
*** У принципі, це можна вважати за доказ відсутності потерпілої на місці злочину увечері 2-го квітня.

Немає коментарів:

Дописати коментар