суботу, 25 травня 2013 р.

Вадік Румин вартий звання Героя України

Адже його неадекатні (чи навпаки - цілком адекватні, як для гопника) дії 18-го травня зірвали ретельно сплановану операцію антіхвашістов.
Першу частину плану детально розібрав Віталій Уманець. Вважаю, на цьому справа б не закінчилась.
Це спало мені на думку у четвер, 23-го травня.
Над центром Києва кружляв гвинтокрил, на вулицях завивали сирени - йшли антитерористичні навчання СБУ. Уявляєте, як логічно це було б після розгону хвашістской демонстрації? Мусора похапали масовку, на підставі свідчень затриманих зробили висновок про підготовку заколоту - і тут у дію вступає доблесна СБУ. Виявляє схрони, придушує фанатичний опір хвашістов-терористів.
Заперечите, що навчання відбувались у четвер 23-го, а демонстрація у суботу 18-го - то боротьба з терористами мала бути у неділю 19-го та понеділок 20-го?
Відповім - кілька днів шукали, чим зайняти бійців. Як кажуть військові стратеги, армія, що не веде бойових дій, починає розкладатись. Так і у цьому випадку - набої роздані, ножі загострені, намордники одягнені - аж тут Вадік!
Добре хоч амбасада Ізраїлю згодилась розважитись.
Повідомлення про навчання з'явились увечері 22-го травня - з попередженням громадянам оминати центр міста (тобто, у випадку справжнього теракту людей а автомобілів на вулицях Києва не буде). Задля раптовості? Не смішіть - про найсекретніші навчання самий поганий солдат дізнається завчасно - тому про аналогічний захід на Рівненській АЕС офіційно попереджали за тиждень.
Так що Вадік Румун цілком вартий звання Героя України - хіба він гірший за Бойка, Засуху чи Звягільского?
Ну а наше славетне СБУ хай частіше переглядає ці кадри:





Немає коментарів:

Дописати коментар