неділю, 3 листопада 2013 р.

Раптове свято

Голова київського осередку партії з одного регіону, колишній член КПСС, колишній працівник КГБ СССР (хоча, кажуть, колишніх гебістів не буває), український чиновник середньої ланки, Олександр Попов домовився за вихідний день для киян з головою тієї ж партії, чиновником вищої ланки, Ніколаєм Азаровим. З нагоди “освобождєнія Кієва от хвашістскіх окупантов” (з відпрацюванням дня відпочинку у найближчу суботу).
Обіцяно форсування Дніпра, концерти і салют. З огляду на осінню прохолоду, голого тіла буде небагато — почекаємо до травня
Зрозуміло, переможці мають право і можливість безупинно святкувати і веселитися, натомість переможені мають багато і наполегливо працювати.
На урочистості під'їдуть видатні антіхвашисти української сучасності — думаю, Азаров і Клюєв будуть обов'язково. Саме у колишній складовій націонал-соціалістичної Великої Німеччини їхні діти і родичі купують нерухомість і тримають гроші. За правом переможців. Приїдуть на броньованих мерседесах — аби наочно показати могутність колишньої складової соціалістичної (у ленінському варіанті) Російської імперії.
Підстаркуваті піонери, що не дограли у “Зарніцу”, продовжать цинічний танок на кістках мільйонів людей, що загинули у безглуздому смертельному двобої, розпочатому двома маніяками різних версій соціалізму.
Продовжать безглуздий танок переможців, який безупинно триває на телеканалах Фірташа, Пінчука, Ахмєтова, Коломойського, і інших, менш заможних і відомих. Там щоденно під геніальним керівництвом, малою кров'ю, могутнім ударом звільняють міста і села. Суворі, але справедливі, хлопці зі СМєрШу ловлять і безжально карають тих, що стріляють у спину, німецьких і американських шпигунів та їх прислужників...
Хоча, американці начебто були союзниками? Так німці деякий час теж були союзниками...
А тим часом на кордонах з матушкой-Росієй старші брати по зброї натягують колючий дріт, затримують вагони і фури з товарами, виробленими на заводах тих же Пінчука, Ахмєтова, Коломойського, і інших, менш заможних і відомих.
Відданості ідеалам Совєцкой Родіни замало для безперешкодного руху товарів і послуг.
Фірташа це поки не стосується — він везе з Росії газ за невеликі гроші. Поки що.
Може, раптова гульня з нагоди “визволеня Києва” поверне любов московських очільників до зрадників-хохлів? Так головний історик Росії уже кілька років тому відкрив, що націонал-соціалістичну Німеччину і без України перемогли б.
Чи може, це спроба нагадати знахабнілій у вимогах цивілізованого поводження Європі - звідки приходили навали гунів, аварів угрів, татар і безлічі інших?
Хто зна, що саме має на думці український чиновник середньої ланки, призначений керувати інертним і водночас непокірним Києвом. Звітувати перед мешканцями міста він не зобов'язаний.
До речі, якщо ви спробуєте дізнатись, хто займався повсякденним життям Києва під час німецької націонал-соціалістичної окупації, треба набирати у пошуку не “гауляйтер Києва” (вам накидає сотні посилань “гауляйтер Києва Олександр Попов”), а “бургомістр Києва”.
Але це інша історія.

До раптового свята вона жодного стосунку не має.

Немає коментарів:

Дописати коментар