неділю, 6 грудня 2015 р.

Про роль трудових колективів

У совєцькій країні мало що робилось без участі трудових колективів. Підвищення норм виробництва та цін на лікеро-горілчані вироби, вимоги звільнити Анжелу Девіс і суворо засудити українських буржуазних націоналістів - і ще багато корисних справ! Недарма “В Отчетном докладе ЦК КПСС XXIV съезду партии товарищ Л. И. Брежнев отмечал: В развитии социалистической демократии большое место занимает повышение роли наших трудовых коллективов - основных ячеек социалистического общества”.
Роки минають, соціалістичну демократію змінила просто демократія, але трудові колективи продовжують відігравати важливу роль у суспільному житті. От працівники ПрАТ “Фрідом Фарм Інтернешнл”  виявили ознаки корупційного діяння і загрозу національній безпеці - і написали про це нардепу. Наочно уявляю собі, як комбайнери з трьох областей Півдня України зібрались на березі Дніпра після багатоденної битви за врожай, і мозолистими, незвичними до канцелярської справи руками, літера за літерою склали послання С.Лещенку. Захисти, мовляв, нашого дорогого інвестора і мудрого керівника Сегаля І.С. від поганих людей, дай йому можливість "фактично брати безпосередню участь у управлінні" підприємством! 
Пшениця без нього не родить, рапс не цвіте, свині вагу не набирають! Безпека України у небезпеці!
Текст доводиться вигадувати - що саме написав трудовий колектив ніхто не бачив. До депутатського звернення 11/10-909 10.04.2015, яке можна знайти на сайті ВР,  нардеп С.Лещенко лист не долучив, на сайті “Фрідом Фарм Інтернешнл” він теж відсутній -  хоча, здавалось, на першій сторінці йому і місце, якщо справа має державне значення. Секретне підприємство? Щонайменше, інвестор і керівник точно секретний - на сторінці “Руководство” можна почитати про багатьох керівників підприємства та роздивитись їх світлини, а от про І.С.Сегаля усього - “Председатель…”  Lesch-Segal-1.png
Чули про “того, кого не можна називати” - а тут, схоже, “той, кого не можна побачити”.
Сайт “Фрідом Фарм Інтернешнл”, до речі, досить цікавий. На підприємстві, від долі якого залежить національна безпека України, більшість департаментів, зокрема, юридичний (!) та безпеки (!!!), користуються безкоштовними російськими сервісами.   



Lesch-Segal-2.png

У пошуках листа трудового колективу та світлини Іллі Сегаля вдалося знайти лише одне фото, натомість - компенсувати брак інформації на сайті очолюваного ним підприємства. От, наприклад, повідомлення Наших Грошей.
Але інвестор і керівник, виявляється, не тільки міцний сільскогосподарник, але й фахівець у металургії. І, звичайно, добрий сім'янин: подарував 12-річному сину віллу (7 тисяч кв.м) у Юрмалі - щойно запахло смаженим у судовій справі. З інших загальнодоступних джерел можна дізнатись, що Ілля Сегаль разом з братом Вадимом у Нью-Йорку позивались проти Фірташа. Видатні бізнесмени (з обох боків), кажучи хлопською мовою, з’ясовували, хто кого більше "киданув". Сегаль щось пообіцяв Фірташу, Фірташ Сегалю, хтось когось не так зрозумів, Фірташ попросив Хорошковського розтлумачити, той пояснив аж до червоних карток Інтерполу; Сегалі пішли до суду США, громадянами яких є… Чим загрожують національній безпеці України розборки пройдисвітів? Наразі відомо тільки нардепу Лещенку, і, можливо, колишньому нардепу Д.М.Сандлеру (п’ять фракцій і груп за 10 років нардепства, голосування за закон Ківалова-Колесніченка - одразу зрозуміло, порядна і принципова людина). Отже, підійшов Сандлер до діючого нардепа Лещенка і ні сіло ні впало розповів, який І.С.Сегаль чудовий інвестор і видатний керівник.
А тут якраз лист від колективу підприємства про те саме!
І пише нардеп С.Лещенко, відомий своїм хистом розкривати глибоко приховані таємниці олігархів і корупціонерів, справжніх і вигаданих, депутатське звернення Голові СБУ. Замість для початку перечитати давню статтю-розслідування “Української правди”, у якій працював багато років,  де йдеться про видатну роль братів Сегалів у розкраданні банку “Надра”.
Як кажуть - “NN не читатель, NN писатель”.
Тож пишіть, шановні трудові колективи, посилайте ходаків. Нардеп Лещенко на підставі ваших листів напише звернення куди завгодно.


Скільки там Мосійчук за депутатський запит просив?

Немає коментарів:

Дописати коментар