четвер, 17 грудня 2015 р.

Нардеп Лещенко надає значні знижки

Колишній журналіст, а нині нардеп, С.Лещенко є для багатьох культовою фігурою, майже як Саакашвілі. Кожне його слово сприймається як істина, і в Україні поступово формується церква свідків Сергія.
Слова Лещенко останнім часом кидає в Яценюка, хоча робить вигляд, що ціллю є нардеп Мартиненко. 

От два останніх кидки:

6 жовтня 2015 року Пане Мартиненко, а як ви думаєте, чи можете ви далі очолювати комітет, якщо ви під слідством Швейцарії? 30 мільйонів франків хабар отримано вами на рахунок панамської компанії. 

За євро останнім часом дають приблизно 1,08 швейцарський франк (https://www.google.com/finance?q=EURCHF), тобто Мартиненко начебто наварив аж 28 млн євро. 
Минуло півтора місяці, і Лещенко раптово зменшив суму претензій. На 75%. Про таку знижку у бізнесі можна тільки мріяти. 

27 листопада 2015 року пан  Мартиненко отримав  на панамський рахунок  комісію, або фактично відкат, від усіх контрактів, які мала чеська "Шкода" на "Енергоатом", на державне  українське підприємство. Виявляється, що  його комісія навіть за цими документами складала від 15 до 20 відсотків. Швейцарські правоохоронні органи встановили, що загалом на цих рахунках було накопичено майже 7 мільйонів євро…

Жаль, звичайно, що Лещенко не проголошував 300 мільйонів хабара - знижка була б іще більшою. Втім, до новорічних розпродажів ще є час.
Може Сергій скине і до 7 тисяч.
А чого коштують його слова, мені зрозуміло.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар