четвер, 26 березня 2015 р.

Старі методи нових слуг народу


До звичайного міністра зайшла пересічна людина, поспілкувались - і в Україні з'явився новий начальник. У принципі, нічого нового для нашої країни, хіба крім прізвищ. Міністром був Аваков а візитером нардеп Парасюк. Чому би двом героям Революції Гідності не підібрати гідного начальника міліції Жовквівського району? Тим більш, що район входить до 122-го виборчого округу, де Парасюк обирався. Про це розповіло радіо "Свобода" (http://www.radiosvoboda.org/audio/26892466.html приблизно з 34-ї хв).

вівторок, 10 березня 2015 р.

Кому ще влада НЕ ДАЛА???

У зв'язку з багаточисельними зверненнями посполитих до Президента, Прем'єра, Голови ВР, Начальника Генштабу і особисто Авакова з вимогою дати дешевого газу, високу зарплатню, оголосити наступ і посадити усіх, я з нетерпінням очікую в твіттері, гуглі+, фейсбуці і сайті бруднодупинської самооборони чогось на кшталт:

- ЗРАДА!!! Мені дівчата досі не дають! Олігархам, суддям, прокурорам, ментам і працівникам райдержадміністрації дають, а мені - ні! НЕ ЗА ЦЕ СТОЯВ НАРОД НА МАЙДАНІ! Вимагаю від Президента, Прем'єра, Голови ВР, Начальника Генштабу і особисто Авакова, щоби і мені дівчата дали!






пʼятницю, 6 березня 2015 р.

понеділок, 2 березня 2015 р.

Як обранці чують виборця

У вересні минулого року давня знайома, що мешкає у США, переслала
цікавий е-мейл. Це була відповідь сенаторки її штату на звернення
підтримати Україну у протистоянні з Росією. Відповідь невелика,
приблизно ¾ формату А4, але інформативна: пані сенатор прозвітувала,
що підтримала законопроекти щодо допомоги Україні, що комітет, який
вона очолює, приймає активну участь у підготовці нових законів, які
мають перешкодити "tyrannical ambitions of Vladimir Putin"...