четвер, 28 квітня 2016 р.

Як Саакашвілі розбудовував Грузію

Привезли мені історію з Грузії. Про справи славетні св.Міхо.
Ну, про одну справу.
Отже, у часи президентства Саакашвілі, підприємство вирішило побудувати для власних потреб склад. З перспективою розвитку, розширення, надання послуг іншим підприємствам і вті, але, для початку, тіко для себе. Тому - три тисячі квадратних метрів.

Оскільки Грузія, як виявляється, країна невелика - населення там у півтора рази більше, ніж у Одеській області - новина швидко дійшла до головного кабінету Грузії.
І головний телефон Грузії чи не щоденно просив, наказував, умовляв і пропонував побудувати не три, а десять тисяч квадратів. Ні, не погрожував репресіями, ні, не обіцяв пільги.
Чуваки пробували пояснювати, що їм і три тисячі - на виріст (так воно і сталось), і що грошей обмаль, але кінець кінцем зрозуміли, що він їх теревенями затрахає що рідній країні потрібно саме десять тисяч квадратних метрів сучасних складських приміщень, а не якась там EBITDA. Напружились і побудували.
На відкриття складів прибув президент Саакашвілі, і під камери та мікрофони урочисто оголосив про відкриття складу площею СОРОК ТИСЯЧ квадратних метрів, потиснув руки, роздав автографи і поїхав керувати країною далі.
Св.Міхо у бізнес не втручається, нє.

Немає коментарів:

Дописати коментар