неділю, 4 грудня 2016 р.

Хочеться традиційно! По "багатому"?

Вчинив експедицію на Андріївський узвіз, аби самостійно оцінити, що ж там такеє довело до збудження Ігора Мірошниченка і купу борців за традиції.
Чистого експерименту не вийшло, бо вигуки "За" та "Проти" вже долетіли і до моїх вух.
Я не митець, що бачу - те і фотографую. Навіть коли дивився знизу - катастрофи не відчув. А згори - і поготів. 
А коли піднявся вище, то побачив, що особливо активних влітку попустить: листя на дереві прикриє верхні поверхи.
Короче, з точки зору хіміка, театр на Подолі виглядає непогано. І дійсно не вписується у низку розташованих поруч архітектурних шедеврів:


Оце по нашому! По багатому!

P.S. А борцю за традиційні цінності Ігору Мірошниченку варто власну зовнішність привести у відповідність з українськими традиціями ХІХ-го сторіччя. А то якось...
P.P.S. Для тих, кому нагадує крематорій:

четвер, 1 грудня 2016 р.

Як завжди-44

Вступне слово Прем'єр-міністра України Миколи Азарова на засіданні Уряду 16 січня 2013 року

...
Запропоновані зміни спрямовані на підтримку насамперед вітчизняного виробника під час здійсненняпроцедури державних закупівель. А отже, на розвиток внутрішнього виробництва.
...
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=245966803&cat_id=244823857

Уряд ініціює зміни до законодавства, що передбачать перевагу для української продукції під час державних закупівель, - Володимир Гройсман

...
Прем’єр-міністр зауважив, що перед Урядом сьогодні стоїть завдання створити нормальні умови для розвитку власного виробництва та збільшення його обсягів.

«Нам треба збільшувати обсяги виробництва нашої власної продукції. Ми можемо побудувати літаки, трактори, вагони, багато інших речей можемо виробляти в країні. Я вважаю, що це гріх, коли ми не використовуємо власні можливості, натомість підтримуємо економіки інших країн. Наше завдання - створити такі можливості, щоб у вас було зростання обсягів виробництва, кількості, якості продукції, і ви отримували відповідно і підвищення заробітної плати», - заявив Володимир Гройсман.

«Наше з вами завдання – створити умови, щоб ми могли збільшувати обсяги вироблення власної продукції», - зауважив Прем’єр-міністр.
...
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=249544366&cat_id=244274130