четвер, 5 січня 2012 р.

А хто в Україні генеральний прокурор? Невже пані Г.?

Пан, Томенко, заступник голови Верховної Ради України, надіслав звернення Генеральному прокурору України з проханням здійснити перевірку ефективності використання державних бюджетних коштів при здійсненні реконструкції музею Тараса Шевченка у Каневі в період 2010-2011 років. (тут). Новина з'явилась на сайті Верховної Ради 3-го січня 2012 року, о 12:44.
На жаль, повного тексту звернення нема на сайті самого п. Томенка (тут). Я би роздрукував, і уважно прочитавши, скоріш за все, також підписав і надіслав Генеральному Прокурору України п.Пшонці поштою — з надією на повну та вичерпну відповідь.
Хоча, сенсу вже нема.
Виявляється, через 24 хвилини, о 13:08 3-го січня 2012 така собі пані Герман, (наймана нами з вами) працівниця адміністрації пана Януковича, надала пану Томенко повну та вичерпну (як реформи, започатковані її шефом, за наші з вами гроші) відповідь. У кращих совєцьких традиціях. Повідомила чомусь не через сайт організації, де вона працює (за наші з вами гроші), а через сайт, якщо вірити чуткам, пов'язаний з видатним борцем (за наші з вами гроші), із бюрократією, зокрема шляхом ліквідації комітетів та новоутворення служб з такою ж назвою, космополітом (отаким) паном Бродським.
Мовляв, ви, пан Томенко, з папєрєдніками... тобто наступниками, на ковзанах катались, а ми ці важкі помаранчеві роки у глибокому підпіллі готували доручення Президента, і, як настав час, за дорученням яйцемневбитого засяяло сонце над Чернечою горою, і пішли відвідувачі, аж вертолітний майданчик прийшлось будувати. І цьому диву Каддафі, і Кім Чен Ір до смерті заздрили, а вічно живий Фідель Кастро мріє через білоруський супутник (хто не вірить) подивитись.
Мабуть, вважаючи на самовідданість пані Герман, Генеральна Прокуратура України (ГПУ), успішно закічивши минулий 2011 рік 30 грудня, анонсувала найближчі події (анонс) 8-м травня 2007 (оперативна нарада керівників правоохоронних органів року під керівництвом Генерального прокурора України Святослава Піскуна) та пішла собі гуляти, скоріш за все під “мурку”.
Якщо у країни є пані Г., здатна за 24 хвилини роз'яснити будь-яке звернення до будь кого, навіщо турбувати дурними питаннями генерального кума видатного підпільника?

Немає коментарів:

Дописати коментар