четвер, 30 серпня 2012 р.

Назустрі чучхе-2

Відверто кажучи, вперше написавши заголовок "Як зажди" я навіть не думав, що доведеться неодноразово його дублювати, лишень додаючи номери.
Фіксувати донецькокомуняцькі маразми було не дуже смішно. Кажу відверто. Мені не було смішно.
Тепер мені стає страшно. Я вже не дивлюсь на книги Орвелла  і Кафки. Мені вистачає сайтів типа президента, КМУ, і стрічки ukr.net - ригівське лайно спливає там щоденно.
Достаючи сьогодні з чергового бойового листка київського гауляйтера - газєту "Вечирний Кийев" - я сподіявся прстебатися та дивитись футбола.
Плани зламав канал ТВІ - він довів свої стосунки з абсолютно аполітичною київською телемережє "Воля" до такого стану, що його статус підвищено - він тепер у більш дорогому пакеті.
Хіба можна лишити десятки тисяч київських пенсіонерок їх улюблених каналів - куй-тб, м1, м2, отв, гамма (це ж їх комунякське минуле! хай потішатьс!), всіх цих кієвскіх русєй, тонісов і що там ще!
Отже, нарешті облишивши марні спроби поспілкуватись з колцентром типа "Волі" (почую кожного!) і підготувавши папери і дроти для повернення у суботу првайдеру (жодної політики! тілько бізнес!), переглядаю номер за 28 серпня. На сайті його нема. там вже номер за 30-те, тому знову без скріншотів.
Що вам сказати, чучхе росте.
"Нова ера Троещини" (!!!),
"Від лікаря з посмішкою" (вчора вийшов від стоматолога - самі розумієте).
"Місто сучасних технологій".
"Приклад, гідний наслідування".
"Розмір компенсації вкладникам ліквідованих банків підвищено".
"Забезпечуємо реалізацію соціальних ініціатив президента України".
"Ала Шлапак урятувала найдавнішу музичну школу Києва" (ця курва лізе по печерському району, на з'економлені гроші купля картриджів, буду друкувати "Служила Черновецькому, служитиму донецькому!").
"Ініціатива президента стимулює молодь" (пільгове іпотичне кредитування: азарич відписав 60 млн на програму, а записалось 30 тисяч ентузіастів. дві тисячі гривень на рік на придбання кварири - це гроші, панове!).
І, задля розвитку взаєморозуміння між народами, традіцийне "Життя столиць":
"Джакарта: Головне свято закінчилося страшною пожежею."
"Ломе: Противників президента розігнали сльозогінним газом."
"Берлін: Електропоїзд зійшов з рейок."
Хулі не ясно?

Немає коментарів:

Дописати коментар