середу, 28 листопада 2012 р.

Каськів істину глаголить!

А саме: "Іспанська компанія жодного ексклюзиву чи принципового значення для його (проекту LNG-терміналу - В.М.) реалізації не мала".
І це дійсно так. Скажу більше - для цього проекту взагалі не має значення, хто саме підписує якісь папери та приймає участь.
Крім самого Владіка, звичайно, і овочемневбитого типу президента.
Бо всі афери, зібрані під дахом контори екс-Че Гевари нашої дивної країни, було розпочато лише задля фінансування гламурного життя самопроголошеного спеціаліста (без знання англійської мови) з залучення іноземних інвестицій і втіхи "реформаторських" бажань колишнього начальника гаража у місті Єнакієво. Овочу достатньо того, що у його таборі успішно працює людина, що багатьма (у тому числі і мною) вважалась активним діячем Помаранчевої революції. Така тушка багато коштує - а дісталась практично задарма!
І не майте сумнівів - Каськів піде не раніше, ніж Янукович.
Горезвісний А.Я. Вишинський у 1917 році підписав наказ про арешт такого собі В.І. Ульянова (Леніна) - і успішно працював під мудрим керівництвом вірного ленінця Й.В.Сталіна і його наступників до своєї смерті у 1954 році. Бо теж був тушкой, що стала у нагоді для розгортання комуністичних репресій.
І смішно читати заклики Гриценка до Януковича про негайне звільнення Каськіва.
Що з того, що хтось не той зайшов не туди і підписав не те?

Немає коментарів:

Дописати коментар