неділю, 10 лютого 2013 р.

Як завжди-33


"17:27:55
...
Шановний Адам Іванович, шановні колеги народні депутати, запрошені! Сьогодні на засіданні комітету комітет розглянув законопроект  11328 про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2012 рік" за номером 11328.
Законопроектом передбачено збільшення обсягу видатків загального фонду державного бюджету для Міністерства енергетики та вугільної промисловості загалом на 1 мільярд 510 мільйонів гривень, в тому числі 60 мільйонів гривень для здійснення заходів з охорони праці та на 1 мільярд 450 мільйонів гривень – для надання державної підтримки з технічного переоснащення вугледобувних підприємств... Прошу підтримати, прийняти за основу і в цілому як закон.
...
ГОЛОВУЮЧИЙ, ...Я ставлю пропозицію комітету прийняти проект Закону про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2012 рік" (щодо збільшення видатків  на технічне переоснащення та охорону праці на вугледобувних підприємствах)  (реєстраційний номер 11328). Прошу голосувати. Пропозиція комітету голосується.
 18:09:16
За-267
Прийнято."
Отак 16 жовтня 2012 року з подачі депутата Лук'янова у донецьку безодню відправились іще півтора мільярди наших грошей. Ясна річ, вибори на носі, майбутнє так само непередбачуване як і минуле, треба поспішати. Зранку на комітеті - ввечері закон.  Почитайте стенограму, спробуйте вирахувати скільки часу пішло на обговорювання. Не знайдете - бюджетний авторитет Лук'янова не піддається сумніву. Цей якщо каже: двічі два дорівнює п'яти - значить, так воно і є. Та і що взагалі ригодепутатам було обговорювати? Півтора мільярди рідному Донбасу? Хіба що - чому не п'ятнадцять?..
Інша справа - вісім мільйонів, витрачених Яценюком на систему персонального голосування. Тут треба копати до коренів. Це ж більше ніж 0,5% від допомоги вуглепрому! А якщо порахувати у баксах - то всі 0,8%! 
Ще й пішли гроші не на розквіт Єнакієва, а клятим бандерівським кібернетикам
Добре, Донбас видав на-гора депутатів, що вміють пиляти берегти бюджет! Ці копійки ворогу не віддадуть!
  






Немає коментарів:

Дописати коментар