четвер, 20 вересня 2012 р.

Як завжди-29

Сьогодні на УП, у коментарях до новини про чергову заяву Пахла, хтось здивовано запитав - він що, прикидається, чи дійсно не пам'ятає, що було кілька років тому?
Питання, як на мене, риторичне, і відповідь добре відома: не пам'ятає. Керівник однієї з найбільших країн Європи - на жаль, не за рівнем улюбленого Азаричем ВВП, а за територією, споживанням російського газу та корупції - не пам'ятає події не те що позаминулого року.
Він не пам'ятає, чим займався тиждень тому.
Вчора Янич згадав, що у нас на носі свято слави совєцьких партизанів, (не менш величне, ніж День Шахтаря! Треба подивитись, чи стало на вахту Міністерство партизанів - до речі, хто там міністр?), наказав починати радіти, і повідомив: "На минулому засіданні Уряду ми затвердили план заходів із підготовки відзначення у 2015 році сімдесятої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років".
Найвідоміший у світі маркшейдер-фейсбучист (чи фейсбукист?) і одночасно палкий шанувальник Плащаниці Пресвятої Богородиці схоже, та ні, не схоже - а точно не знає, що на сайті його контори є порядки денні засідань уряду. У тому числі, і попереднього засідання.
І все, що там про війну, яку вони так люблять, це: "5.9. Про затвердження плану заходів щодо підготовки та відзначення у 2012 році 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Доповідач ТІГІПКО Сергій Леонідович. Віце-прем’єр-міністр – Міністр соціальної політики".
(Мабуть, саме Тігіпко і є міністром партизанської слави - а не розголошує, бо конспірація!).
Чи варто казати, що Пахло навіть не згадав про заклик свого овочекомандуючого долучитися до роботи над концепцією святкування 70-річного ювілею Перемоги, розробка якої розпочнеться найближчим часом.
Отож - як завжди...

Немає коментарів:

Дописати коментар